Більше 1000 книжок подарували дітям з центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю

17.02.2020 11:43   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Флешмоб до Міжнародного дня дарування книг "Подаруй дитині книгу", який пройшов у Тернопільському обласному центрі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, допоміг поповнити книжкові полиці вихованців центру. Флешмоб тривав два тижні. Усього подарували 1060 книжок. Книжки на будь який смак навчальні, художні, повчальні, розвиваючі, з цікавими ілюстраціями та пізнавальною інформацією - діти змогли вибрати і забрати додому ті книжки, що найбільше сподобались, а частина книжок залишиться у центрі. 

Впродовж двох тижнів до центру приходили різні люди посадовці, підприємці, письменниці, журналісти, школярі, мешканці Тернополя та області. 72 книги, наприклад, подарували учні Великобірківської ЗОШ І-ІІІ ст. школи-гімназії ім. С. Балея та вихованці Великобірківського будинку творчості школяра. Діти не тільки подарували книжки, а і прочитали казку про сонечко та допомогли провести майстер-клас, витинали та клеїли паперове сонечко з символом любові - сердечком. "Прийняли участь, тому що хотіли поділитись добром з тими, хто потребує цього найбільше", розказала методист Великобірківського БТШ Ольга Урманець.

Тернопільський обласний центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю щиро подякував усім добродіям, хто долучився до флешмобу на своїй соціальній сторінці: "Висловлюємо велику шану і подяку нашим "книжковим феям", які допомогли зреалізувати ідею флешмобу, власноруч принісши до закладу по декілька десяток, а то й сотень книг! Дякуємо вам, видавництво "Підручники і Посібники"; видавництво "НК Богдан"БФ "Україна з любов'ю"; Леонід Бицюра - заступник міського голови; Ольга Гордієнко - директор благодійного фонду "Єднання поколінь", голова ГО "Центр "Бебіко"; Ірина Мацко - відома письменниця, казкарка, голова ГО «Творчий простір ОРЕЛІ»; Володимир Петришин - ГО "Сильна Галичина"; Володимир Самотіс - приватний підприємець, який має співпрацю з книжковими видавництвами; вихованці Великобірківського будинку творчості школяра, учні НВК Великобірківської ЗОШ І-ІІІ ст. школи-гімназії ім. С. Балея разом із методистом Ольгою Урманець; Тамара Гнатович - українська письменниця, лауреат кількох премій, спів авторка багатьох збірок; Валентина Семеняк - письменниця, журналістка, учні Підгородняннської школи; телекомпанія TV-4 та ІНТБ. Ви принесли не лише книгу, а й справжнє свято! Дитяча усмішка та захват є тому підтвердженням!"

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews