За 100 доларів США хабара митнику житель Сокальщини потрапив на лаву підсудних

Йдеться про інцидент, який стався наприкінці грудня минулого року.

17.02.2020 15:26   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Голос Сокальщини

52-річний місцевий мешканець запропонував головному державному інспектору митного поста «Рава-Руська» Галицької митниці 100 доларів США неправомірної вигоди за безперешкодне переміщення товарів через кордон та ухилення від сплати митних платежів.

Читайте також

На Львівщині посадовця-хабарника засудили до 6 років
Засудженого Шокала звільнили з посади заступника начальника Львівської митниці за угодою сторін

Однак, інспектор відмовився, натомість, задокументував неправомірні дії порушника та повідомив про цей факт правоохоронців, пише - Голос Сокальщини.

На даний час досудове розслідування завершено, а 13.02.2020, обвинувальний акт скеровано до Жовківського районного суду для розгляду по суті.

За вчинене правопорушення, передбачене ч.1 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), фігуранту загрожує до 4 років позбавлення волі.

За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно місцевого мешканця, котрий підозрювався у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

13.02.2020 обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Жовківського районного суду для розгляду по суті

Виконувач обов’язків керівника
Червоноградськоїмісцевоїпрокуратури  Я. Гарасимчук


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос Сокальщини