Волонтери у Тернополі провели благодійний ярмарок, щоб врятувати життя Артемчика Сілецького

19.02.2020 08:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Тернопільські волонтери провели благодійний ярмарок, щоб врятувати життя Артемчика Сілецького, на лікування якого терміново треба 80 тисяч євро.

Біля пам’ятника Іванові Франку у Тернополі волонтери продавали канапочки, солодощі, усілякі самколики, в’язані речі, які готували протягом тижня. Виручені кошти передати рідним на лікування хворого хлопчика. Усе, що  продавали волонтери – не мало фіксованої ціни, тернополяни платили хто скільки міг. Серед волонтерів були студентки, матері, та просто небайдужі люди, які усіма силами намагалися допомогти Артемкові.

«Ми віримо, що такий ярмарок хоч трохи фінансово допоможе рідним Артемчика забезпечити йому лікування і дуже просимо тернополян і не тільки, зрозуміти ситуацію батьків та допомогти врятувати їх дитину», - розповідають волонтери.

Нагадаємо, Артем Сілецький живе у селі Конопківка, навчається у Микулинецькій школі. У хлопчика підтвердили діагноз рак лімфовузлів. Рідні не в силі самостійно оплатити лікування, тому звертаються до усіх небайдужих з проханням підтримати хлопчика фінансово.

Охочі можуть перераховувати гроші на номер банківської картки матері Артемчика – Людмили Сілецької: 4149 4991 1864 7740.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews