На Львівщині п'яний солдат зарізав старшину: командування приховувало злочин

У повідомленні не зазначено, у якій саме військовій частині це сталося.

20.02.2020 12:26   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

Командування не повідомило про подію правоохоронцям та не забезпечило кваліфікованої медичної допомоги потерпілому.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

В одній з військових частин на Львівщині солдат-контрактник вдарив ножем у живіт старшину, який через добу після цього помер.

Про це у середу повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

«15 лютого 2020 року в позаслужбовий час в гуртожитку однієї з військових частин у Львівській області солдат-контрактник, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, ударив ножем в живіт колегу. Через добу від отриманих тілесних ушкоджень старшина помер, не отримавши кваліфікованої медичної допомоги», - йдеться у повідомленні.

Посадові особи військової частини приховали факт злочину на території військової частини. Командування не повідомило про подію правоохоронцям та не забезпечило кваліфікованої медичної допомоги потерпілому.

Тож слідчі територіального управління ДБР у місті Львові розпочали розслідування приховування військовими службовими особами цього факту, які не повідомили про інцидент до органу досудового розслідування.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews