«Українська хата від війни до війни»:у Тернополі відбудеться допрем'єрний показ романтичної балади

21.02.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, 27 лютого, відбудеться допрем’єрний показ романтичної балади «Толока». Також, перед самим переглядом фільму, відвідачі зможуть особисто поспілкуватися з режисером Михайлом Іллєнком та головними героями.

Сама ж кінострічка ілюструє одну із балад Тараса Шевченка. Історія про те, як Катерина чекала свого коханого впродовж не одного століття, не залишить байдужих глядачів. Ця розповідь, наче притча, пролітає крізь історію України, відтворює її драматичні та героїчні епізоди. Впродовж життя дівчини на її долю випадає багато випробувань, кожне з яких стає причиною руйнації її домівки. Але вона вперто, як і багато поколінь українців, знову й знову підіймає її з руїн, для того щоб було де зустріти свого коханого.

До слова, показ романтичної балади «Толака» та зустріч із творчою групою відбудуться в кінотеатрі «Палац Кіно» (вул. Івана Франка, 8) о 19:00.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews