Зніс 18 метрів парапету та в’їхав у трамвайну зупинку: п’яний тернополянин наробив біди у Львові (Відео)

21.02.2020 23:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Файне місто

19 лютого, близько 2-ї години ночі, на вулиці Сахарова у Львові сталася ДТП. П’яний тернополянин зніс 18 метрів парапету та в’їхав у трамвайну зупинку.

З місця пригоди 23-річний мешканець Тернополя втік.

“Орієнтування отримали екіпажі усіх районів. Переглянувши відео з камер спостереження, патрульних вразила не лише швидкість, на якій сталася ДТП, а й те, яким чином водій і з пасажирами пхали автомобіль”, – повідомили в Патрульній поліції Львівської області.

Виявили це авто і його водія з двома пасажирами на вулиці Кастелівка. Усі були нетверезими.

Тернополянин відмовився від перевірки на стан сп’яніння. На нього склали протоколи: за ч.1. ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП; за ст.122-4 (Втеча з місця ДТП) КУпАП; за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Також на водія та його друзів винесли постанови за куріння в публічних місцях, і, окремо, кожен з пасажирів отримав постанови за появу в нетверезому стані в громадському місці.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Файне місто