На горі Савич-парку засяяли зірки - флешмоб «Нічних покатушек»

22.02.2020 12:43   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Біля півсотні людей зібрались в 23 годині на схилі Савич-парку, щоби прийняти участь в унікальному нічному флешмобі. Для цього усі учасники мали зарядити свої мобільні телефони. Ліхтарі стали основою для романтичного палаючого серця на снігу гірки. Розказує організатор флешмобу Віталій Кирилов: "Ми стали на схилі, і прямо на снігу зробили серце із людей, які прийшли - включили ліхтарики телефонів і направили світло вверх. Дрон з камерою пролітав над нами, і знімав неповторне унікальне відео про нас, про те, що у нас є сніг, навіть тоді, коли його ніде нема, ну і ми ще раз довели своїми діями, як ми любимо своє рідне місто Тернопіль."

Після флешмобу учасники досхочу покатались на сноутюбах. Поряд працював підйомник для лиж і сноубордів. На світлинах, зробленому з квадрокоптера, здається ніби у небі засяяло нове сузір'я Любові.

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews