«Забирав усі речі, які залишали без нагляду»: у Тернополі викрили крадія

22.02.2020 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі викрили 42-річного зловмисника, який викрадав майно людей та комп’ютерну техніку з громадських закладів та державних установ.

Як повідомляє поліція, упродовж трьох місяців надходили повідомляння про крадіжки  грошей, телефонів, гаманців та сумок з лікарень, навчальних закладів, підприємств та інших установ. Хтось оцінював втрачене у 650 гривень, інші ж – на понад 20000 гривень.

«Зловмисник скоював крадіжки шляхом вільного доступу. Під виглядом відвідувача заходив до державних установ, громадських закладів та шукав цінні речі, які лежали без нагляду. Крав не тільки гроші, а усе, що можна було продати: ноутбуки, планшети, мобільні телефони, сумки», - розповідає старший оперуповноважений карного розшуку Тернопільського відділу поліції Володимир Довгополий.

Злочинцем виявився неодноразово судимий 42-річний мешканець обласного центру.Наразі, на період слідства, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews