14-річна мама з Тернополя знайшла прихисток в домі волонтерки

23.02.2020 22:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопільська липа

Відома благодійниця з Чернівців Марта Левченко прихистила з притулку юну маму з дитиною. Руслану з донькою волонтерка забрала з тернопільської лікарні.

Вона заначила, що дівчинка у свої чотирнадцять не знає грамоти, пише Тернопіль Наживо.

“Ловіть чудеса)

В перший день у Місті добра з нашою новою медсесестрою, Маленька Ліля позбулася свого зонду і почала їсти, просто наминати з бутилочки сама)))) !!!! Виявляється вона має ковтальний рефлекс, або отримала) вона їла надто малу дозу, всього 100 грамчиків, для дитини 1.2 роки це надто мала доза, тому вона така мацьопенька і худюсінька, ножки як сірнички…звісно ми це виправимо) дитинка бавиться, любить своє нове кріселко, розглядає іграшки і насолоджується своєю мамусею. Хоча наша медсестра доїздить до нас з іншого містечка біля Чернівців, але погодилася за нашу оплату 8 тисяч. Людина прекрасна, любить діток, ми не хотіли б її відпускати від нас, адже Крістіна єдиний медик яка погодилася провідувати зі мною дітей у віддалених селах і халабудках раніше, долаючи дороги на конях…

А ще, з’ясувалося, що наша молода матуся Русланка не вміє читати і писати, але дуже -дуже хоче навчитися, тому з завтрашнього дня у неї розпочнуться уроки, починаємо з букваря і зошиту прописів. А ще я вам хочу сказати , що у Лілі неймовірна посмішка і великі , дуже світлі очі… вона уважно вивчає світ навколо і закохується у наше Місто добра, а ми в неї.

Допомогти МІСТО ДОБРА Центр доброти для мами і дитини.Приват банк: 5169 3305 2004 4568 картковий рахунок БФ «Я майбутнє України» оформлений на керівника фонду Левченко Марту ( призначення: мед супровід Міста Добра)”, – просить жінка.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська липа