Футбольні баталії міжнародного турніру «Кубок Сонця» знову відбулися за підтримки «Опілля»

24.02.2020 10:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Уже вшосте у Тернополі провели міжнародний турнір з мініфутболу «Кубок сонця», який цього разу був присвячений пам’яті полковника Служби безпеки України, бійця «Альфи» Руслана Муляра.

Змагання відбулися 19-20 лютого та стали рекордними – до турніру долучилася значна кількість гравців. Це – 64 команди з Канади, Бельгії, Туреччини, Єгипту, Кенії, Нігерії та України, що офіційно визнано новим рекордом Тернополя та внесено у Тернопільський реєстр рекордів.

Що цікаво, у спортивному заході брали участь також представники силових структур і правоохоронних органів регіону. Зокрема, це команди від обласного управління Служби безпеки, Нацполіції, Нацгвардії, Державної податкової служби, Військової служби правопорядку.

Хоч міжнародні команди зіграли дуже потужно, перемога все таки дісталася українським спортсменам, розповів співорганізатор змагань Андрій Підлужний. Відтак, головний приз виборов «Збруч-Агробізнес», друга позиція залишилася за «Гермесом-7», третє призове місце дісталося «Вікторії» з селища Великі Бірки, яка у поєдинку за третє місце була сильнішою за команду «Вставай Сонце!».

—  Якщо до минулого турніру долучилися 32 команди, то цього разу завдяки змаганню нам вдалося зібрати 64 команди. А захід був справді масштабним. Тільки для Тернополя це надто складний формат турніру, оскільки місто інфарструктурно не готове до проведення таких великих ігор. В Тернополі зовсім небагато залів, які відповідають потрібним нормам для повноцінного та безпечного проведення змагань. Тож було би непогано, якби в місті провели реконструкцію спортивних приміщень з дотриманням усіх стандартів. Все ж таки попри недостатню укомплектованість спортмайданчиків, черговий «Кубок сонця» пройшов вдало та без травм. Щоби зіграти з нами у футзал, приїхало чимало хлопців як із Тернопільщини, так і з інших міст держави. Якщо минулого року на подібних змаганням у нас грали команди з Іраку, Канади та Індії, то тепер географія розширилась – наші лави поповнили гравці з Єгипту, Нігерії, Кенії, Туреччини. Така різнорідність учасників мала позитивні наслідки для кожного. Гравці могли обмінятися між собою досвідом, ознайомитися із баченням футзалу в інших країнах. Гостям було неабияк цікаво спостерігати за матчами, оскільки кожна команда продемонструвала на полі неабиякий азарт та умілу гру. Учасники змагалися на чотирьох великих майданчиках, де одночасно грало по 16 команд. Відтак, ми встановили черговий рекорд, оскільки такої кількості гравців ще ніколи не було на подібного роду турнірах.

Вдячний нашому незмінному спонсору – корпорації «Опілля», яка усіляко підтримує розвиток спорту в Тернополі. На цих змаганнях 16 команд, які вийшли в наступний етап турніру, отримали цінні подарунки. Кожній команді дісталось по ящику добротного напою від підприємства. Звичайно, не обійшлося і без сувенірів від «Опілля», які отримали як кращі гравці, так і поважні гості. Ці символічні призи були приємною несподіванкою для деяких учасників та додали настрою гравцям. Не всі спортсмени змогли потрапити до трійки переможців, однак подарунки не обійшли їх стороною. Неабияк приємно, що ми заручилися підтримкою цього титульного спонсора, який не перший рік підтримує кожне наше змагання, — поділився Андрій Підлужний.

Високо оцінив масштабність турніру та згуртованість учасників і директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка.

—  Дуже тішить, що в Тернополі відбувся настільки масштабний спортивний захід, завдяки якому молодь мала змогу вдало провести дозвілля та спрямувати енергію в позитивне русло. Цього ігрового дня на спортмайданчиках міста зустрілися команди, які мали неабияку мотивацію до змагань. Відтак, запал учасників, ефектні голи, протистояння за м’яч не давали гостям нудьгувати під час турніру. Такі заходи варто підтримувати, адже завдяки організації настільки грандіозних змагань розвиток футзалу в Тернополі виходить на новий рівень. Тож на наступному «Кубку сонця» у місті також можна розраховувати на підтримку «Опілля», —  зазначив директор.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews