Польські високопосадовці відвідали Рівне

24.02.2020 23:16   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews
Під час візиту було обговорено стан співробітництва між Рівненщиною та регіонами Польщі, визначено перспективні напрями українсько-польської співпраці на регіональному рівні.

З іноземною делегацією зустрілися заступник голови ОДА Сергій Гембер, голова облради Олександр Данильчук та міський голова Рівного Володимир Хомко. Сторони обговорили стан співробітництва між Рівненщиною та регіонами Польщі, визначили перспективні напрями українсько-польської співпраці на регіональному рівні.

Іноземці завітали на польську фірму «Стоміль Санок Україна» та у рівненську школу №15. Також зустрілися з польською громадою, членами культурно-просвітницького центру імені Томаша Сосновського, товариства польської культури імені Владислава Реймонта, ГО «Українсько-Польський Союз ім. Томаша Падури», а також парафіянами римо-католицького костелу святих Апостолів Петра і Павла і Божого Милосердя.

Також офіційна делегація відвідала польське військове поховання на кладовищі «Дубенське», де поклали квіти до могил загиблих.

За матеріалами прес-служби РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews