У столиці відбулася зустріч зі Святославом Ханенко у рамках проєкту «Життя в стилі ЕСО»

24.02.2020 23:21   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Наше здоров'я — це система. Про це говорили 23 лютого 2020 р. у київському Арт Бізнес Хаб 5.0 на заході, який зібрав підприємців, представників медичної галузі та киян, які прагнуть жити довго, здорово та продуктивно.

null

Святослав Ханенко, сімейний лікар, головний спеціаліст з біохакінгу в Україні, розповів про те, що хвороби не з'являються за один день, все має накопичувальний ефект. Всі люди шукають чарівну таблетку, щоб «раз» і стати здоровим. Так не буває. Наше здоров'я — це «побічний» ефект від правильно налаштованої системи життя. Правильне харчування, сон, здоровий спосіб життя (щодня) дають правильний накопичувальний ефект.

null

Святослав поділився своїми порадами, як стати здоровим. Система має складатися з постановки мети, руху до неї, відстеження результатів, коригування дій.

«Ви можете бути в хорошій фізичній формі, але відчувати втому. Це цілком може бути емоційне вигорання.

Психічне здоров'я тягне за собою фізичне. Відпустка не розв'язує питання. Необхідно системно підійти до поліпшення образу свого життя. Наші звички це проєкція нашого ставлення до себе. Ставтеся до себе з турботою і любов'ю», — радить Святослав Ханенко.

null

Для того, щоб бути красивими, потрібно перш за все бути Beauty-грамотними. У цьому переконана Наталія Ткаченко-Ритвіна, засновниця створення в Україні реабілітаційної галузі, менеджер внутрішньо економічної діяльності. У рамках циклу тренінгів Beauty ASSO, Наталія розповіла про екологічну красу, як бути красивим у стилі ЕСО.

null

У свою чергу організатори заходу підприємці Тарас та Ірина Демкури презентували проєкт «Життя в стилі ЕСО», розповіли про його особливості та переваги від участі у ньому. Як повідомлялося раніше, у 2020 році одним із пріоритетів в рамках проєкту «Життя в стилі ЕСО» було обрано розвиток програми «Якісне життя та активне довголіття». Саме тому тернополяни ініціювали та проводять серію зустрічей провідними експертами сфери здоров'я та краси. Усі учасники зустрічі також підтримали Всеукраїнський еко-марафон «Озеленнення країни», що пройде 20 березня.

null

За анонсами заходів можна слідкувати на сайті www.iameco.com.ua.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews