Вимагав зустрічі з суддею: на Прикарпатті п’яний чоловік хотів пройти в приміщення суду

25.02.2020 17:27   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Галицький кореспондент

Співробітники Служби судової охорони затримали чоловіка в стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також

Троє п'яних франківців стрибали в міське озеро з катамарана

Про це повідомляє Територіальне управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області, пише - Галицький кореспондент.

Так, вчора, 21 лютого, завдяки професійним діям співробітників Служби судової охорони у Богородчанському районному суді Івано-Франківської області затримали особу, що перебувала під дією алкоголю.

Чоловік поводився агресивно, намагався пройти в приміщення суду та вимагав зустрічі із суддею. Заради збереження безпеки відвідувачів та працівників апарату суду, громадянина затримали та передали працівникам Богородчанського ВП ГУНП в Івано-Франківській області.

Відповідно до пункту 4.2 «Правил пропуску осіб до приміщень судів та на їх територію транспортних засобів» забороняється пропуск осіб у стані алкогольного сп’яніння до будівлі суду, органу чи установи системи правосуддя. Така поведінка ображає людську гідність та громадську мораль.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент