У програми «Розмови про важливе» на «Тернопіль1» із Анатолієм Вихрущем - ювілей

25.02.2020 21:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

70-ий випуск - такий невеличкий ювілей відзначає програма "Розмови про важливе" із Анатолієм Вихрущем, яка виходить щовівторка на телеканалі "Тернопіль1". Із такої нагоди журналісти Т1 Новини вирішили розпитати автора і ведучого програми - із чого все починалося, де шукає гостей і як обирає ті важливі теми, про які говоритиме, що найбільше болить тернополянам і як робити так, аби завжди був позитив. 

Анатолій Вихрущ - доктор педагогічних наук, професор, громадський діяч і незмінний ведучий програми "Розмови про важливе" на телеканалі "Тернопіль1".

З відкриттям цього телеканалу Анатолій Вихрущ почав працювати не лише для слухачів, а й для глядачів. Каже - це не робота, а задоволення. І гості на ефіри приходять такі ж – які люблять свою роботу і покликання.

Автор програми каже - гостей шукає сам, це, до слова, і дорослі, і діти. Згадує - хоча на початку хотіли зробити розмову зі старшими людьми, та ведучому у такому форматі було затісно.

Хоч зараз тернополян здебільшого хвилюють наболілі питання, каже Анатолій Вихрущ, – як заплатити за комуналку і щоб на хліб гроші залишилися, важливо знайти і показати все те світле, що є у нашому житті. І це допомагають робити гості програми на "Тернопіль1".

- Мені дуже хочеться показати глядачам "Тернопіль1", що є класні люди. Адже хочеться бути оптимістом, - наголошує Анатолій Вихрущ.

Оскільки у нашому місті цікавих і позитивних людей є дуже багато, "Розмови про важливе" відзначать ще не один поважний ювілей. Слідкуйте за новими випусками програми на "Тернопіль1".


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews