«Доброволець Тернопільщини»: відбудеться ІІІ церемонія нагородження

26.02.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Драмтеатрі ім. Т. Г. Шевченка, 14 березня о 16:00 год, відбудеться ІІІ церемонія нагородження «Доброволець Тернопільщини».

Як зазначають організатори, на цьогорічній церемонії нагородять вісьмох добровольці орденом ЛХД, двох з яких посмертно, та п’ятьох військових нагрудним знаком «Учасника бойових дій». Паралельно із нагородженням відбудеться представлення кожного захисника, який поклав своє життя захищаючи Україну. Також, відзначать волонтерів та військових капеланів, які активно допомагають воїнам на передовій.

На ІІІ церемонію нагородження добровольців запрошують усіх охочих, військових, ветеранів, членів їх сімей тощо. Впродовж вечора, окрім вручення відзнак, відбудеться святковий концерт та військовий бал.

Зазначимо, що вперше церемонія нагородження «Доброволець Тернопільщини» відбулася 14 жовтня 2019 року у Тернополі, в рамках якої було нагороджено 20 захисників — 4 посмертно і 16 пожиттєво.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews