Проєкт «Життя в стилі ЕСО» став учасником Першого Міжнародного Конгресу відновлення волосся в Україні

26.02.2020 19:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

22 лютого 2020 р.  у м. Львів пройшов Перший Міжнародний Конгрес відновлення волосся в Україні, до якого долучилися і представники проєкту “Життя в стилі ЕСО”. Учасники заходу обговорили питання розробки і введення нових практичних методів догляду та відновленню здоров'я волосся. Організатори озвучили амбітну мету: вивести дану галузь Україну до рівня розвинутих країнах Європи та світу у найближчі роки.

null

Спеціалісти з Нідерландів, Бельгії, Грузії, Туреччини, Іспанії, Польщі, Ірландії, Німеччини, України ділилися з учасниками конгресу цінними теоретичними знаннями та практичними напрацюваннями, використання яких створить умови для успішного лікування поширених захворювань шкіри та волосяного покриву.

null

Ініціатором заходу виступила Всеукраїнська асоціація відновлення волосся, яка має на меті об’єднати лікарів зі всього світу для обміну інформацією, досвідом, найкращими практиками і новими технологіями з українськими колегами.

null

Анатолій Гнатів, виконавчий директор регіонального представництва ICC Ukraine у Тернопільській області, подякував організаторам конгресу та особисто Мирославі Новосільській, голові Всеукраїнської асоціації хірургічного відновлення волосся за запрошення долучитися до конгресу, за мультидисциплінарний підхід у своїй роботі та залучення до обговорення спікерів міжнародного рівня.

null

У рамках конгресу Клініку естетичної медицини, засновану Мирославою Новосільською, було нагороджено сертифікатом "Життя в стилі ЕСО" за активне пропагування екологічних цінностей, турботу про пацієнтів, лікарів та навколишнє середовище.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews