У Львові перенесли суд у справі Амельянова, який вбив однорічну дитину

Суд переніс слухання.

27.02.2020 08:24   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: ZNAJ.UA
Чоловік зґвалтував і убив півторарічну дитину своєї співмешканки. Моторошний Інцидент стався ще у 2013 році у селі Галичани Городоцького району, пише - ZNAJ.UA.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь

У середу, 26 лютого у Львівському апеляційному суді мало відбутись закрите судове слухання у справі ґвалтівника Амельянова, але суд перенесли, оскільки підсудний  захотів поміняти адвоката. Тому суд у справі Амельянова відбудеться вже 30 березня 2020 року о 10 годині ранку. 

Згідно  матеріалам справи, житель Донеччини, Амельянов Олександр Юрійович зґвалтував та убив півторарічну доньку своєї співмешканки. Інцидент стався ще у 2013 році у селі Галичани Городоцького району Львівської області. Обвинувачений неприродним шляхом зґвалтував дочку своєї співмешканки, якій було всього 19 місяців, до того ж вона  з народження хворіла на ДЦП. Внаслідок протиправних дій дитина померла від внутрішнього крововиливу.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA