13-ти річна школярка з Львівщини чекає дитину

Малолітню вагітну прикривала мати.

27.02.2020 20:18   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: ZNAJ.UA

13-річна школярка в одному із сіл Кам'янка-Бузького району Львівської області завагітніла від старшого на два роки односельця.

Читайте також

У Львівській області стало народжуватись більше дітей
У Львові виписали з пологового будинку 12-річну маму

Майже 8 місяців їй вдавалося приховувати свою вагітність від вчителів та односельців. Її мати про все знала, але також нічого і нікому не говорила. До того ж, мати вагітної дівчинки відмовилася писати заяву на ймовірного батька-школяра і в усьому звинувачує свою дочку, пише - ZNAJ.UA.

У п'ятницю, 21 лютого, сільський голова розповів, що у їх село вже приїжджали працівники поліції з сектора ювенальної превенції.

«У нас в селі вже всі про це знають. Була поліція, всіх опитували, що і до чого. У селі про вагітну школярку дізналися десь два тижні тому. Раніше ходили тільки чутки, соціальні служби викликали маму дівчинки, але вона ніяк не приходила. Прийшла під примусом, після повідомлення на її роботу. Працівники соцслужб їй поставили питання «в лоб», ну і вона підтвердила, що це правда ».

Вагітна школярка зараз навчається у 8 класі сільської школи і досі в стані відвідувати заняття. 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA