Три мотопомпи та два авто вилучили поліцейскі на Рівненщині (фото)

27.02.2020 23:43   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Під час проведення відпрацювань поліцейські Володимирецького та Дубровицького районів учора, 26 лютого, задокументували два факти незаконного видобутку бурштину-сирцю.

У лісовому масиві поблизу села Озеро правоохоронці Володимирецького району застали чотирьох місцевих жителів, які саме прямували на автомобілі «УАЗ» із причепленою мотопомпою та відповідним приладдям до місця незаконного промислу. За цим фактом слідчі Володимирецького відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 240-1 Кримінального кодексу України.

Іще одне аналогічне кримінальне правопорушення щодо незаконного видобутку «сонячного» каміння невідомими особами зафіксували дубровицькі поліцейські. У полі неподалік села Острівці вони вилучили дві мотопомпи кустарного виробництва із необхідним обладнанням та автомобіль «УАЗ».

У рамках досудових розслідувань поліцейські помістили вилучене на територію місцевих відділень поліції. Також тривають слідчі дії відносно жителів села Озеро.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews