Львівські «Карпати» посилилися 28-річним захисником

28.02.2020 11:26   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Щоденний Львів

«Зелено-білі» уклали контракт зі захисником Василем Приймою.

Про це повідомили в інформаційній службі «Карпат», де також розповіли, що угода з Василем Приймою – щонайменше до завершення чемпіонату. 28-річний футболіст виступатиме за «Карпати» під номером «44», пише - Щоденний Львів.

Василь Прийма народився 10 червня 1991 року в селі Ліс на Яворівщині. Розпочав займатися футболом у Новояворівську, згодом переїхав до столиці, де продовжив навчання у ДЮСШ-15.

На професійному рівні дебютував у складі донецького «Металурга» у вересні 2008 року. Загалом провів за донеччан сім сезонів і зіграв понад сотню матчів у прем’єр-лізі.

У жовтні 2015 року перебрався у «Торіно», який виступав у «Серії А». Проте в елітному італійському дивізіоні зіграв свій перший матч у складі іншої команди – «Фрозіноне», до якої перейшов на умовах оренди.

Влітку 2017 року повернувся в Україну і підписав контракт з луганською «Зорею». Після двох неповних сезонів у цій команді переїхав до Білорусі, де поповнив лави солігорського «Шахтаря».  Виступав за юнацькі та молодіжну збірні України.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів