«Кардинал-Рівне» зазнала поразки у Івано-Франківську

01.03.2020 17:42   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: ВСЕ Рівне

ФК «Кардинал-Рівне» зазнала поразки у матчі проти івано-франківської ФК «Ураган». Вирішальним у матчі знову став півторахвилинний відрізок наприкінці першого тайму гри, коли «Ураган» оформив перевагу у два м’ячі. 

Забивши першими, рівняни програють в Івано-Франківську з великим рахунком. Вирішальним у матчі знову став півторахвилинний відрізок наприкінці першого тайму гри, коли «Ураган» оформив перевагу у два м’ячі. 

Без Радевича, Микитюка і Когута розпочав звітний поєдинок івано-франківський «Ураган». Досвідчених гравців у складі господарів замінили молоді Коробка, Баланик, Масевич і Негела. Натомість, рівняни до Івано-Франківська приїхали у повному боєкомплекті. До того, маючи на тиждень більше часу для підготовки.

Свіжість гостей зіграла їм на руку на старті матчу. «Кардинал-Рівне» нічим не поступався супернику і, навіть, час-по-час вів гру. Моменти мали Горпинич і Салтанов. І саме ця пара створила перший гол. Удар Романа Горпинича було заблоковано. Але після рикошету м’яч відскочив до Ігоря Салтанова, який у дотик розстріляв Кардаша – 0:1.

Градус протистояння зростав, рівняни вели у рахунку. Наприкінці тайму обидві команди мали по п’ять фолів. І тут вирішальну роль зіграла майстерність і командна гра господарів майданчика. Абакшин, якого на дальній стійці забув Шпигар, замкнув елементарну прострільну передачу партнера – 1:1.

Ще дві хвилини і рахунок став – 2:1. Знову Абакшин замкнув точно таку ж прострільну передачу. Різниця лише в тому, що цього разу проти гравця «Урагана» невдало зіграв Басич. Рівняни могли швидко відігратися, але затягнув з ударом/передачею Анатолій Мілінький, який втік на побачення із Кардашем.

Натомість, до сирени «Кардинал-Рівне» встиг пропустити втретє. Роман Горпинич сфолив у центрі майданчика і Лебідь реалізував дабл-пенальті.

Наступного м’яча глядачам довелося чекати до середини другого тайму. Шеремета подав кутовий, Поночовний обрізався на виносі і Абакшин оформив хет-трік – 4:1. Після цього Рівняни пішли вперед з п’ятим польовим і одразу пропустили вп’яте – у порожні ворота.

Автогол Коробки, який зрізав у власні ворота м’яча після удару Олександра Басича, став слабкою втіхою. Схоже, для «Кардинала-Рівне» другий етап чемпіонату знову перетвориться на формальність.

За матеріалами http://vse.rv.ua


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ Рівне