Два «слуги народу» від Тернопільщини отримують компенсацію для оренди житла

02.03.2020 22:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернопільська липа

Днями прем’єр-міністр Олексій Гончарук у хвилину відвертості визнав, що в Україні, щоб заробити на квартиру потрібно торгувати наркотиками або зброєю. Йому, звичайно, видніше, він людина при посаді. Але є і трішки інший варіант, при якому не доведеться порушувати закон. Не знаю чи на квартиру там заробити можна, але собак продавати, щоб заплатити за комунальні послуги, точно не доведеться. Мова йде про народних депутатів України. Адже декотрим з них із наших з вами податків компенсують вартість оренди житла.

За період з 29 серпня по 31 грудня минулого року бажаючих пожити «на халяву» знайшлося 158 чоловік. У списку і два «слуги народу» від Тернопільщини.

Андрій Богданець, який виборов мандат на 163 окрузі, отримав 40 тисяч гривень компенсації. Воно може чоловікові і справді і варто трішки допомогти, бо якщо глянути у його щорічну декларацію, то навіть трішки співчувати починаєш. У людини ні житла, ні машини, тільки земельна діляночка площею 6 сотиків. А на птахофабриці заробив усього 69 тисяч гривень. Щоправда, готівкою пан Андрій зберігає 52 тисячі доларів. А першого січня цього року вніс на кредитну карточку 160 тисяч гривень.

Володимир Гевко з 167 виборчого округу також вирішив, що від депутатства потрібно отримувати усе, що можеш. І за той же період отримав 39 тисяч гривень компенсації. А ось згідно із щорічною декларацією у пана Андрія усе не так зле, як у його побратима по фракції.

Він тільки готівкою зберігає 850 тисяч гривень, 115 тисяч доларів і 75 тисяч євро. А ще має 585 тисяч гривень на банківському рахунку. А у 2017 році придбав собі AUDI вартістю 900 тисяч гривень.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернопільська липа