Озернянська ОТГ розвиває проєктний менеджмент

04.03.2020 11:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Громади Тернопільської області продовжують отримувати консультаційну та методичну допомогу від фахівців Програми «U-LEAD з Європою». Цього разу експерт з регіонального розвитку Програми «U-LEAD з Європою» у Тернопільській області Тарас Рашкевич побував  в Озернянській ОТГ, в якій активно працюють над покращенням бізнес-середовища.

Впродовж робочої зустрічі обговорювалися питання щодо підготовки проєктів для вирішення питань соціально-економічного розвитку громади. Тарас Рашкевич розповів присутнім про діючі конкурси, на які можна подавати проєктні заявки. Разом з проектним менеджером громади Романом Лемішкою вдалося проаналізувати особливості подачі заявок для участі в  конкурсі від Українського культурного фонду.

Акцентувалася увага на важливості розробки Генерального плану села Озерна, що створить сприятливі умови для ведення підприємницької діяльності в громаді, включаючи потенційне збільшення самозайнятості населення в громаді.

Після зустрічі у сільській раді, Тарас Рашкевич ознайомився з діяльністю ягідного та бджолиного кооперативів розташованих в громаді. Підприємці та члени кооперативу отримали консультації щодо умов надання пільгового кредитування в рамках Державного програми «Доступні кредити 5-7-9 %».

У Озернянській ОТГ заявили про готовність та необхідність розширювати напрямки співпраці з Тернопільським регіональним офісом Програми «U-LEAD  з Європою».

Зазначимо, що програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами - членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews