Тернопіль: припинять несанкціоновану торгівлю в гідропарку «Топільче»

04.03.2020 15:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі триває боротьба з несанкціонованою торгівлею в гідропарку «Топільче». Інспектори уже виявили більше ніж 100 порушників, яких згодом перемістили на один із тернопільських ринків. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Регулюючи на чисельні звернення містян, працівники управління муніципальної інспекції щоденно вживатимуть заходи із припинення несанкціонованої торгівлі на вулицях міста та притягування правопорушників до адміністративної відповідальності. За здійснення торгівлі на площах, скверах, прибудинкових територіях, у під'їздах та в інших невстановлених місцях передбачено накладення штрафу у розмірі у розмірі від 340 грн до 1360 грн.

До слова, у міській раді наголошують, що на ринках є достатньо місць для здійснення торговельної діяльності, тому не потрібно захаращувати тротуари та пішохідні доріжки.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews