#Шось нормальне fest: у Тернополі відбудеться свято музики

07.03.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, впродовж п’ятьох днів, триватиме музичний фестиваль камерної музики «#Шось нормальне fest». Так, на сцені Українського дому «Перемога» звучатимуть концертні програми на всі музичні смаки.

Як зазначають організатори заходу, для того щоб познайомити тернопільських слухачів, як досвідчених так і молодих, з кращими українськими та зарубіжними виконавцями, вирішили провести фестиваль. Першого дня музиканти з Києва, Львова та Тернополя презентуватимуть програму, яка базована на відомих мелодіях з джазу, поп- та рок-музики. Наступного фестивального дня звучатимуть «Трансцендентні етюди» Ференца Ліста — одна з вершин фортепіанної музики, яку подарує тернопільській публіці Андрій Макаревич.

З нагоди святкування 250 років з дня народження Людвіга ван Бетховена, у четвертий день фестивалю учасники зможуть насолодитись фортепіанними, скрипковими та вокальними творами ювіляра. Завершиться фестиваль в неділю двома концертами віртуозів: піаніста Данила Саєнка та струнного квартету «Phoenix».

До слова, в касі «Перемоги» можна придбати квитки на окремі концерти, а також абонемент на увесь фестиваль.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews