Учасник проєкту «Карітасу» - «Життя у повноті» Олег Ярош написав свою першу ікону

09.03.2020 09:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Учасник проєкту «Карітасу» - «Життя у повноті» Олег Ярош написав свою першу ікону. Талант хлопця допомогли йому розкрити та спонукали його розвивати працівники тернопільського благодійного фонду «Карітас». Цією позитивною новиною учасники проєкту поділилися на сторінці благодійного фонду у «Facebook»:

«Олег Ярош - учасник проекту "Життя у повноті", вперше пензлик, олівець та альбом для малювання взяв до рук, ще в дитинстві. На полотні почав малювати з 2016 року, коли працівники проекту «Соціальне середовище для молоді з інвалідністю», розкрили талант хлопця.

Сьогодні ми вітаємо Олега, з першою написаною іконою. Дякуємо настоятелю Церква Успіння Пресвятої Богородиці о. Василь Ліниця за організацію майстер-класу по іконопису та чудовому учителю Andriy Maiovets», - пишуть представник проєкту «Життя у повноті» Pastushenko Taras.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews