Львів'яни зустрілися з головним біохакером України

09.03.2020 19:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Усе більше людей цікавляться своїм здоров’ям та рецептом активного довголіття. Про це свідчить переповнена зала Lviv Bank Hotel на зустрічі із головним експертом в сфері біохакингу, власником першої в Україні клініки "SQLAB” Святославом Ханенко, що відбулася у Львові 6 березня.

null

“Біохакинг - сучасний, системний підхід до свого здоров‘я. Це абсолютно новий підхід до розуміння себе, який допоможе управляти своїм організмом, досягти максимальної продуктивності, сповільнити процеси старіння. Здоров’я-це гармонія тіла, розуму, духу, соціальних зв’язків і навколишнього середовища”, - зауважив Святослав Ханенко.

null

Як розповіли організатори біохакінг-туру Тарас та Ірина Демкури: “Наше здоров'я - наш основний ресурс. Виміряти найголовніший ресурс, дослідити свій організм, знайти прогалини, які можна виправити, попередити хворобу, використовувати свій потенціал на максимум - це і є основи біохакінгу. І це - тема, яку ми активно пропагуємо, якої навчаємо і яку популяризуємо.

З чого почати? Найперше - з розуміння важливості самого себе, зробити якнайширше обстеження стану свого здоров‘я, розробити персональну стратегію і програму для корегування, позбутися шкідливих звичок, сформувати правильний питний режим (і не з пластику), відкорегувати харчування (в пріорітеті - середземноморська дієта плюс харчові добавки), правильний сон, спокій, молитва, медитація, хоббі, фізичні навантаження, еко-аудит свого домашнього господарства і мінімізація впливу токсичних товарів в щоденному використанні”.

null

Зустрічі зі Святславом Ханенко вже відбулися в Черкасах, Івано-Франківську, Києві та Тернополі.

Попереду - Херсон 19.03, Миколаїв 20.03, Одеса 21.03, Харків 28.03, Дніпро, Полтава...

РЕЄСТРАЦІЯ на захід обов'язкова!

null

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews