Тернополянина викликають на допит у справі вбивства Шеремета

10.03.2020 00:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Реально

Слідчі у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета викликають на допит українського розвідника Олексія Кодьмана, який на момент вбивства журналіста знаходився в полоні у бойовиків на Донбасі. Відповідну повістку розвідник опублікував у себе в Facebook, передають Патріоти України.

У тексті порядку сказано, що Кодьман повинен прибути 10 березня в Головне слідче управління Національної поліції. Його викликають для проведення слідчих дій у якості свідка.

Слід зазначити, що в полон до терористів Олексій Кодьман потрапив в листопаді 2015 року. У полоні українець перебував 2,5 роки. 27 грудня 2017 року боєць був звільнений в рамках обміну полоненими. При цьому журналіст Павло Шеремет був убитий у Києві 20 липня 2016 року.
 

Нагадаємо, за версією слідства, вбивство журналіста Павла Шеремета організував музикант і колишній боєць АТО Андрій Антоненко. Раніше адвокат Леонід Маслов заявив, що підозрюваний на 10 см відрізняється зростом від чоловіка, записаного на камерах відеоспостереження.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Реально