Ритуальні послуги: Помирати у Львові стане дорожче

12.03.2020 18:32   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: WestNews.info

11 березня у Львівській міській раді у межах консультацій з громадськістю було представлено проект рішення виконавчого комітету Львівської міської ради «Про встановлення ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» тарифів на ритуальні послуги».

Про це йдеться на Інформаційному порталі депутатів Львівської міськради, пише - WestNews.info.

Ініціатор проведення консультацій - департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради. «Перегляд тарифів на ритуальні послуги зумовила зміна з 01.01.2020 законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати – 4723 грн та прожиткового мінімуму для працездатного населення – 2102 грн, що у свою чергу впливає на встановлення посадових окладів і тарифних ставок для робітників, - повідомила під час  представлення проекту рішення виконавчого комітету заступниця начальника відділу планування, ціноутворення та житлової політики управління економіки підприємств департаменту житлової політики ЛМР Ірина Колодка. - Ріст тарифів буде незначним – у середньому до 10 відсотків».

У секторі громадських слухань відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради повідомили: «Зауваження та пропозиції можна подавати через Центри надання адміністративних послуг або як електронне звернення до 16 березня 2020 року».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info