У Львові призупинено роботу всіх кінотеатрів

12.03.2020 21:31   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: WestNews.info

У Львові міський штаб із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції прийняв рішення, в якому звертається до всіх кінотеатрів Львова з прохання призупинити діяльність на час карантину.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради, пише - WestNews.info.

«Міські установи ми можемо легко закрити, але з приватними складніше. Потрібно розробити чітке рішення, яке буде стосуватись всіх кінотеатрів Львова», — наголосив Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

Відтак сьогодні було прийняте рішення штабу оперативного реагування про припинення показу фільмів у всіх кінотеатрах міста на час карантину.

Також Андрій Москаленко звернув увагу на роботу супермаркетів. Члени штабу запропонували транслювати у магазинах аудіоролики про безпеку в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, вчора міська комісія з питань ТЕБ і НС під час позапланового засідання ухвалила призупинити навчання у школах, дитячих садочках та закладах позашкілля з 12 березня до 3 квітня. Також прийнято рішення призупинити проведення культурних та спортивних заходів, обмежити масові заходи (>200 осіб), не допускати осіб із підвищеною температурою тіла, посилити дезінфекцію в установах, організаціях, на підприємствах та в торговельно-розважальних центрах тощо. Більше інформації про обмежувальні заходи — за посиланням.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info