Коронавірус зачекає: голова Тернопільської ОДА Сопель досі не підписав документ про виділення 3 мільйонів гривень для боротьби з епідемією

12.03.2020 23:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни

Майже тиждень тому на засіданні сесії Тернопільської обласної ради депутати підтримали пропозицію виділити 3 мільйони гривень для запобігання поширення коронавірусу в області. Однак кошти досі не спрямували на боротьбу з небезпечною інфекцією, бо голова Тернопільської облдержадміністрації Ігор Сопель за шість днів так і не спромігся підписати відповідне рішення щодо внесення змін до обласного бюджету.

Поки область – на порозі масового розповсюдження коронавірурсу COVID-19, Сопель вирішив не обтяжувати себе питаннями охорони здоров’я, або ж хоче залишити Тернопільщині «подарунок» наприкінці своєї короткотривалої каденції.

Питання коронавірусу стало причиною краху «кар’єри» голови ОДА, але з власних помилок керманич, схоже, не зробив правильних висновків.

Нагадаємо, 5 березня 2020 року депутати Тернопільської обласної ради підтримали пропозицію виділити 3 мільйони гривень.

Кошти мають спрямувати для запобігання занесенню та поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

Планується придбати апарат штучної вентиляції легень, засоби індивідуального захисту та медикаментозні препарати.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни