Біатлоніст з Тернопільщини Дмитро Підручний - «Герой спортивного року України-2019»

13.03.2020 10:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Тернополянин Дмитро Підручний переміг у номінації «Сенсація року» під час визначення «Героїв спортивного року України 2019». Нагороджували тих, хто протягом минулого року здобув перемоги на найпрестижніших змаганнях світу. Нагородження відбулося у Київському національному академічному театрі оперети під час щорічної Всеукраїнської урочистої церемонії «Герої спортивного року».

Національний олімпійський комітет України спільно з Міністерством молоді та спорту вшановує спортсменів, які досягли значного успіху на світовому рівні – 14 років поспіль.

Подарунки для «Героїв спортивного року-2019» підготували учасники святкової концертної програми - студія сучасної хореографії «Вернісаж» та Rudenko Dance Company, артисти театру оперети Галина Грегорчук-Ординська та Володимир Ординський, зірка жіночого стендапу Валерія Мандзюк, переможниця дев’ятого сезону «Голосу країни» Оксана Муха, театр тіней «Теуліс» та PIANOБОЙ.

Нагадаємо, Дмитро Підручний – чемпіон світу з біатлону. Здобув золоту медаль на чемпіонаті світу в Швеції у гонці переслідуванні, стартував під 4-м номером.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews