«Обікрав овочевий ринок»: на Тернопільщині знайшли 36-річного зловмисника

14.03.2020 14:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

 

На Тернопільщині знайшли 36-річного чоловіка, який викрав мікроавтобус з овочевого ринку. Транспорт він залишив у лісосмузі, а товар, який був у вантажівці, забрав собі.

Як зазначають в ГУНП, житель села Мишковичі повідомив, що з території овочевого ринку по вулиці Шептицького в Тернополі невідома особа викрала його автомобіль марки «Мерседес». В мікроавтобусі зберігався товар його та іншого підприємця. Зловмисника та вкрадений транспорт з товаром вдалося розшукати. Злочинцем виявився 36-річного жителя Великої Березовиці, який раніше не мав проблем зі законом.

«Мікроавтобус був залишений в лісопосадці на території недіючого цукрового заводу в селищі Велика Березовиця. Товар, що зберігався, в салоні, зловмисник переніс додому», — розповідає начальник сектору Тернопільського відділу поліції Андрій Подусовський.

До слова, чоловіка арештували. Наразі, вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри та обрання міри запобіжного заходу.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews