Поліцейські затримали франківців, які обкрадали автівки

14.03.2020 19:26   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бліц-Інфо

Оперативні працівники карного розшуку обласної поліції з колегами Івано-Франківського відділу поліції викрили зловмисників, які спеціалізувалися на крадіжках майна з автомобілів за допомогою спеціального сканера. Чоловіків підозрюють у вчиненні трьох крадіжок на території обласного центру.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

До Івано-Франківського відділу поліції напередодні звернулося троє місцевих мешканців з повідомленням про крадіжки з автомобілів.  В ході проведення оперативних заходів та за допомогою камер відеоспостереження правоохоронці встановили та розшукали зловмисників. Ними виявились 26 та 27-річні мешканці Івано-Франківськ, інформує пресслужба Нацполіції в області, пише - Бліц-Інфо.

Як з’ясували правоохоронці правопорушники працювали за схемою - відслідковували у місті залишені без нагляду автомобілі, розблоковували спеціальним сканером сигналізацію та викрадали з салону все, що потрапляло до рук, а саме барсетки, гроші, відеореєстратори та інші особисті речі власників.

Речові докази у лиходіїв поліцейські вилучили.

За даними фактами слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.185 (Крадіжки) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Наразі поліцейські перевіряють причетність зловмисників до вчинення інших злочинів на території міста.

Тож аби не стати жертвою злодіїв та потрапити в таку і подібну ситуацію правоохоронці звертаються до громадян проявляти більше уваги та нагляду за своїм майном, не довіряти не знайомим людям, не поспішати, щоб при цьому не забути про головне: не залишати речі на видному місці у автомобілі та не забути його зачинити.

Якщо Ви потерпіли від такого злочину, працівники поліції просять не зволікати – терміново телефонувати на «лінію 102». Саме це допоможе правоохоронцям розкрити злочин за «гарячими слідами» та повернути втрачене майно.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо