Дует серійних квартирних крадіїв затримали поліцейські у Трускавці

14.03.2020 22:31   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Магнолія-ТВ

Поліцейські одразу після скоєння квартирної крадіжки на вулиці Івана Мазепи у місті Трускавець затримали двох зловмисників. Ними виявилися раніше неодноразово судимі жителі Львівщини: 31-річний мешканець міста Стебник та 36-річний житель Дрогобицького району. У них правоохоронці виявили та вилучили ювелірні вироби, годинник та інші речі, викрадені з помешкання, пише - Магнолія-ТВ.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

«Встановлено, що зловмисники також причетні щонайменше ще до восьми крадіжок з квартир та будинків, скоєних на території Дрогобицького району та міст Стебник, Трускавець, Борислав. За місцем їх проживання проведено санкціоновані обшуки, під час яких правоохоронці виявили та вилучили знаряддя скоєння злочину, мобільні телефони та інші речові докази», – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк. 

Їх затримано, невдовзі суд обере зловмисникам запобіжний захід. 

Слідчі Трускавецького відділення поліції відкрили кримінальне провадження.

Триває досудове розслідування.

За матеріалами ВК ГУНП у Львівській області.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Магнолія-ТВ