В Тернопільській ОДА нові кадрові призначення

15.03.2020 14:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Думай

Голова Тернопільської облдержадміністрації Ігор Сопель, незважаючи на свою нещодавню заяву про бажання піти у відставку, продовжує «оновлювати» обличчя своїх працівників. Зокрема 10 березня з’явилось свіже розпорядження очільника області про призначення керівником ліквідаційної комісії Управління капітального будівництва Віктора Соколовського. Нагадаємо, що ще місяць тому на цю посаду було обрано заступника начальника управління Василя Хому.

Що нам відомо про нове обличчя ЗЕ команди?

Найповніша інформація про Віктора Соколовського, як не дивно, міститься у матеріалах міськрайонного суду, де на цю особу відкрито не одне кримінальне провадження. Здебільшого справи стосуються злочинів у сфері службової та професійної діяльності, службової недбалості та службового підроблення.

До прикладу під час будівництва очисних споруд в м.Збараж, Соколовським було вчинено розтрату бюджетних коштів на суму, близько 260000 гривень, а в ході реконструкції біологічних очисних споруд у Чорткові – на суму 92301,00 грн.

У минулому році Тернопільським районним відділом державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області було винесено постанову про примусове стягнення з Віктора Соколовського боргу в сумі 174358.84 доларів США.

Очевидно, «недосвідчений» губернатор вирішив залучити в команду людей, які вже вміють професійно дерибанити державні кошти.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Думай