Фірма екс-нардепа на Тернопільщині латає дороги, коли їх заливає дощем (Фото, відео)

15.03.2020 22:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Фірма екс-нардепа на Тернопільщині латає дороги, коли їх заливає дощем. Світлинами та відео такої «плідної» праці у мережі Facebook у групі "Бучацькі справи" поділилися місцеві жителі. Там вони масово скаржаться на такий ремонт дороги, якщо його так можна назвати.

Місцеві жителі, зокрема, опублікували відео, на якому видно, як у Бучацькому районі фахівці приватної фірми ТОВ "Глобал Білд Інжиніринг" ремонтують дорожнє покриття, засипаючи новий асфальт у калюжі у той час, коли на вулиці злива. Жителі району, які проїжджали повз, запитували працівників фірми, чому вони латають дорогу саме тоді, коли йде дощ, але ті відповіли, що це не вони вирішують, а це - вказівка керівників. 

Керівником ТОВ "Глобал Білд Інжиніринг", за інформацією YOU Control, є Гладун Павло Ярославович, а серед засновників підприємства - Лотоцький Дмитро Романович та Лисак Надія Ярославівна. Статутний капітал підприємства - 10 млн. грн. Але, також відомо, що реально підприємство належить колишньому міському голові Тернополя та екс-нардепу – Роману  Заставному. 

У групі «Бучацькі справи» у фейсбуці люди неабияк обурюються такій ситуації та пишуть: «Плакати тре від неадекватних наказів!», «Цікаво що це за «шарашкина контора» що навіть сайту чи електронної пошти немає щоб надіслати їм відео, я про Глобал.Б.І. Бо в Авакс Проф вже написав, вони хоч пошту та сайт мають», «Нема слів! Хто за це відповідає!!!», «Я б на місці того роботяги, начальника послав би далеко)) А ще більше, дав би юму шуфлю.. або .. шуфлюю))», «Проблема що відповідальності ніхто не несе за розтрату грошей громади і податки людей йдуть на вітер. Що ті робочі сліпі що вони роблять, хоча курси їм проведіть що робити коли і як! Всі свої нікого не накажуть а асфальту вже може і нема в тих ямах», - скаржаться жителі району під світлинами та відео.

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews