Сарненчанина затримали за грабіж

18.03.2020 09:44   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Близько 17 години 16 березня до поліції надійшло повідомлення від 45-річної жительки Клесова про те, що тамтешній магазин пограбував місцевий житель.  

Продавчиня чоловіка упізнала. І хоча просила нічого не забирати і попередила, що викличе поліцію — той її слухати не став. Натомість відкрито заволодів грошовими коштами в сумі 900 гривень із каси та втік. 

Слідчі розпочали огляд місця події, а працівники карного розшуку та інспектори групи реагування патрульної поліції Сарненського відділу поліції — пошуки зловмисника. 

У результаті проведених розшукових заходів поліцейські виявили зловмисника на одній із вулиць селища. Награбованих коштів при собі 42-річний зловмисник не мав — він уже встиг їх витратити. 

Слідчі Сарненського відділу поліції у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

Нині вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні відкритого викрадення чужого майна, вчиненого повторно, за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. 

Відомо, що зловмисник раніше уже притягався до відповідальності. Нині за вчинення крадіжки із проникненням у Дубенському районі слідчі уже повідомили йому про підозру. 

За пограбування магазину у рідному селі жителю Клесова загрожує позбавлення волі від чотирьох до шести років. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews