У тернопільських автобусах перевозитимуть не більше 10 людей

18.03.2020 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі, з 18 березня, у маршрутних автобусах і тролейбусах не можна буде перевозити одночасно більше 10-ти людей. Такі заходи вводять згідно з дорученням Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС Кабінет Міністрів щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

Відтак люди входитимуть у транспорт через передні двері. Контролювати кількість пасажирів в салоні будуть водії та кондуктори. Також, як зазначає міський голова Сергій Надала, не виключаю, що доведеться вдатися до ще жорсткіших заходів та взагалі скасовувати рух громадського транспорту, як це уже зробили у містах-сусідах.

Зазначимо, що 17 березня у Тернополі закриті заклади громадського харчування, торгово-розважальні центри, окрім продуктових магазинів, аптек та АЗС, з метою недопущення поширення інфекції COVID – 19.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews