У Львові жінка зарізала чоловіка

19.03.2020 17:37   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Кулемет.com

Як встановили правоохоронці, 36-річна львів’янка завдала чоловіку удару ножем піж час конфлікту.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

Про це пише - Кулемет.com з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

 
 

18 березня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги про те, що у квартирі в одному з будинків, розташованому на вулиці Величковського у Львові, вони виявили тіло чоловіка без ознак життя зі слідами насильницької смерті.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Шевченківського відділу поліції . Правоохоронці встановили особу загиблого – 31-річного львів’янина. Також встановлено, що причиною його смерті стала «колото-різана рана в області грудей».

У той день чоловік разом з товаришем перебували в гостях у свого знайомого в його квартирі, де також тимчасово проживала 36-річна львів’янка. Близько 00.30 між мешканкою та гостем виник конфлікт, під час якого жінка завдала йому ножового поранення.

 

Слідчі Щевченківського відділу поліції повідомили зловмисниці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід, досудове розслідування триває.

 

Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com