ЦНАПи скоротили час прийому громадян через карантин

20.03.2020 20:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

Центри просять людей на період карантину обмежити візити до установ. Натомість, можна звертатися в онлайн режимі або за номерами телефонів, які обов’язково оприлюднені на офіційних вебсайтах.

Усі центри надання адміністративних послуг обслуговують своїх відвідувачів. Втім, просять дотримуватися тих обмежень, які запроваджені на період карантину. Зокрема:

- скорочено графік прийому громадян;

- введено перерви для дезінфекції приміщень ЦНАПів;

- вхід в приміщення ЦНАПів здійснюється за наявності захисної маски;

- в окремих ЦНАПах тимчасово обмежено прийом клієнтів. Так, у центрах Рівного та Варашу у приміщенні може перебувати одночасно 10 осіб із дотриманням встановленої відстані. У всіх інших приймають по двоє людей. Деякі ЦНАПи запровадили прийоми документів при вході установи;

- на вході у приміщення проводиться попередній скринінг відвідувачів.

Разом з тим, центри просять людей на період карантину обмежити візити до установ. Натомість, можна звертатися в онлайн режимі або за номерами телефонів, які обов’язково оприлюднені на офіційних вебсайтах установ.

За матеріалами прес-служби РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews