4 смуги руху та нове перехрестя облаштовують на бульварі у Рівному

21.03.2020 12:05   Автор : Рівненський Новинар
Джерело: РадіоТрек

Вже восени об’єкт планують здати у експлуатацію.

Йдеться про бульвар Хмельницького у Рівному. Бульвар матиме 4 смуги руху та нове перехрестя – на розі з вулицею Буковинською. Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит міського управління капітального будівництва.

Начальник управління Сергій Кушнір також повідомив, у відповіді на наш запит, що вартість проєкту становить 14 094,794 тисячі грн.

Сума зросла у 2019-му році, повідомляють в УКБ, через необхідність винесення мереж та облаштування перехрестя з вулицею Буковинською.

Проєктом передбачено влаштування проїжджої частини, велодоріжок, тротуарів, освітлення бульвару, винесення мереж, облаштування вищезгаданого перехрестя та встановлення дорожніх знаків, нанесення розмітки.

Останнє планують зробити перед тим, як завершать усі інші види робіт.

За даними начальника УКБ Сергія Кушніра, об’єкт планують здати в експлуатацію восени, а саме у вересні 2020 року, за умови фінансування.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: РадіоТрек