«Обережно, вас обважили!»: у Тернополі продавці наживаються на карантині

21.03.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі люди жаліються на супермаркети, які обраховують покупців вписуючи в чеки лишні товари. Про це повідомляю люди в соціальній мережі Facebook.

Як зазначає в дописі Інна Ткаченко, через обмеження кількості людей, які можуть нагодитися одночасно в приміщенні, касири намагаються нажитися на ситуації та користуються не уважністю людей. Так, під приводом «не замайте черги на дворі очікують люди», касири вбивають у чеки лишні товари. Самі ж покупці навіть не мають часу щоб подивитися в чек, адже їх зразу просять покинути приміщення.

«Це, звісно добре, проте, під приводом “швидше” касири вибивають у чек не те, що б мали. Наприклад, в “Сільпо”, не клеять найменування товару та його вартість, а залишають кульок із покупкою без позначки. Ціну бачимо тільки у чеку. Замість цукерок, які ви взяли вам виб'ють значно дорожчі, окрім того, ще проб'ють декілька лишніх пачок соку», — додає Інна Ткаченко.

Дівчина уже не раз помічала у своєму чекові дописані товари. Так, на одній покупці в триста гривень, на сто касири можуть обважити, про що людина дізнається на вулиці, коли має час нормально зазирнути в чек.

 

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews