У центрі Тернополя, попри заборону, працював заклад громадського харчування

21.03.2020 22:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни

Під час чергового рейду тернопільські поліцейські виявили грубе порушення карантинних обмежень в роботі суб’єкту господарювання. Так, попри строгу заборону, у центрі Тернополя продовжував діяти заклад громадського харчування "Jolly".

 Зокрема, співробітники вуличної ятки відкрито виготовляли та здійснювали реалізацію продуктів харчування та напоїв..

— Щодо даних осіб складено адміністративний протокол за статтею 44-3 КУАП. Якщо ж буде встановлено, що працівники вийшли на роботу з вказівки власника, суб’єкт господарювання теж буде притягнений до відповідальності, - повідомив начальник управління превентивної діяльності ГУНП в області Олександр Розпутній.

Тим часом поліцейські вкотре закликають людей з розумінням поставитися до обмежень, без потреби не виходити з помешкання, самоізолюватися і дотримуватися правил гігієни. Той, хто порушуватиме карантинні заходи та своїми протиправними діями наражатиме на небезпеку інших громадян, відповідатиме за це перед законом.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни