Львів'янка у Вроцлаві годуватиме борщем українців, які не змогли потрапити додому

22.03.2020 09:16   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Форпост

Олена Пономарева, голова Батьківської ради Львівщини, у Польщі пропонує усім українцям, які через карантин не потрапили додому, свою допомогу.

Так, вона готова безкоштовно годувати людей з України, які опинились у скрутному становищі, пише - Форпост.

"Друзі! Вже другий день хочу написати цей допис, але не знаю чи мене вірно зрозуміють. І всеж ризикну, бо в зв‘язку з короновірусом відчуваю потребу це написати. Багато хто не виїхав в Україну: не міг, не хотів, не сподівався, так склалися обставини, що залишився без роботи та скрутному становищі.
Моя родина є власниками невеличкого ресторану у Вроцлаві і я хочу допомогти нашим людям. Може всім допомогти ми не зможемо, але голодними не залишимо. На гарячий борщ або зупу можете розраховувати. Хто опинився в скруті, напишіть мені в Приватні повідомлення і я надам інструкцію, адресу і назву ресторану і алгоритм як можу передавати їжу (звісно безкоштовно) безконтактним методом, щоб не порушити соціальну ізоляцію, карантин та вимоги.
Гарантую, їжа свіжа, якісна, в разовій упаковці і від душі.
Дякую за увагу.
Вибачте за банальну пропозицію, може вона нікому і не потрібна, але мені потрібна точно. Тримаймося. Все буде добре!", - пише Олена Пономарева.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост