Юрій Винничук

Юрій Винничук

письменник, журналіст, публіцист, редактор

Через два тижні у нас буде Італія. Бо живемо в середовищі придурків

22.03.2020 20:13   Автор : Юрій Винничук
Джерело: TeNews

Через два тижні буде в нас Італія. Бо живемо в середовищі придурків. Ніхто ні сам не ізолюється, приїхавши з-за кордону, ні його не ізолюють. Ніде ніхто не дотримує дистанції. Поки не гавкнеш. Вчіться гавкати. Нє, не так, а ГАВ!!! Гульбанять наші заробітчани по рідних селах аж гай гуде. А крім того й тестів нема.

Тестів нема – статистика ідеальна. А тим часом народу з запаленням легенів більшає. Який вихід? В Північній Кореї одного ідіота навіть розстріляли за порушення карантину. Але я би наших імбецилів заганяв у недіючі шахти і спускав би їм на мотузці тормозок. Бо я, курва, гуманний.Але моя гуманність має межі. В Китаї вдалося все стабілізувати. Вони його (коронавірус, – ред.) породили, вони ж його і приморили. А ми, знаючи, досвід і проколи інших країн, висновків не робимо. Тоді влада повинна такі висновки робити. Але влада в нас така, яку більшість і бажала. Я б на місці дохторів ще запитував інфікованих, за кого вони голосували… Дуже цікаво.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews