Суддя закрив справу екс-прокурора Тернопільщини, який влаштував дебош в Києві, будучи п’яним

24.03.2020 20:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Голос

Пам’ятаєте екс-заступника Прокуратура Тернопільської області Ігора Мукана? Якого патрульна поліція Києва зупинила водія Audi Q7. Який створив аварійну ситуацію на дорозі.

Водієм кросовера виявився одіозний колишній прокурор Тернопільськоі області Ігор Мукан, який не одразу зупинився, а проїхав ще метрів 700. Про це повідомляє “Київ Оперативний” на своїй сторінці в Facebook.

Мукан хитаючись, вийшов з машини і відразу ж почав погрожувати співробітникам поліції. Він завив, що є працівником Генеральної прокуратури.

“Цуценята, я працівник Генпрокуратури, та ви зараз мене супроводжувати додому будете, а завтра я вас всіх на нуль помножу” – погрожував Мукан.

05 листопада 2019 о 23 год. 20 хв. в м. Києві, по пр. Перемоги, 41/2, за створення аварійної ситуації на дорозі працівники Патрульної поліції Києва зупинили водія Audi #Q7 (№9MA99999) Cz, колишнього прокурора Тернопільської області Мукана Ігоря, який керував автомобілем з ознаками алкогольного сп`яніння: порушення мови, порушення ходи, запах алкоголю з порожнини рота.
Від огляду на стан сп`яніння у встановленому законом порядку водій відмовився в присутності двох свідків, чим порушив п. 2.5. ПДР України та вчинив адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Після трьох місяців розгляду 21 лютого 2020 року суддя Шевченківського районного суду м.Києва Мальцев Дмитро Олександрович провадження у справі про притягнення до адміністративної відповідальності Мукана Ігоря за ч. 1 ст. 130 КУпАП – закрив, у зв`язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос