Вбивство у Львові: виявили тіло чоловіка, шукають зловмисника

24.03.2020 16:26   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Дивись.info

Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення зловмисника, причетного до вбивства львів’янина.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
На Львівщині трапилась жахлива трагедія
Внаслідок зіткнення двох автомобілів на Львівщині загинув пасажир

Правоохоронці просять зголоситись на оперативну лінію 102 очевидців скоєння злочину, а також осіб, котрі володіють інформацією, що допоможе встановти особу та затримати зловмисника, – повідомляють у поліції Львівської області, пише - Дивись.info.

Сьогодні, 24 березня, о 7.45 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Смерековій у Львові, неподалік спортивного майданчику, було виявлене тіло чоловіка без ознак життя. На місці події працюють слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Правоохоронці встановили особу загиблого – 43-річного львів’янина, на тілі якого виявлені тілесні ушкодження, зокрема травми голови. За фактом слідчі відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до пятнадцяти років, проводиться досудове розслідування. Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення та затримання особи (осіб), причетних до скоєння вбивства та встановлюють обставини скоєння злочину.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info