На Тернопільщині рятувальники дезінфікують приміщення будівель та церков

24.03.2020 16:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

На Тернопільщині, з метою запобігання розповсюдження корона вірусної інфекції, продовжують дезінфікувати приміщення.

Як повідомляє ДСНС у Тернопільській області, в селах Швейків та Ковалівка рятувальники провели дезінфікування двох церков та місцевий продуктовий магазин. Також, в місті Монастириська спеціальними розчинами були промиті приміщення та авто швидкої допомоги.

Зазначимо, що станом на 24 березня в Україні 84 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу зафіксовано 11 нових випадків. Наразі коронавірусну хворобу виявлено у: Дніпропетровська область — 2 випадки; Донецька область — 1 випадок; Житомирська область — 2 (1 летальний) випадки; Івано-Франківська область — 5 випадків (1 летальний); м. Київ — 29 випадків; Київська область — 15 випадків, з них 10 протягом останньої доби; Львівська область — 2 випадки; Тернопільська область — 2 випадки, з яких 1 протягом останньої доби; Чернівецька область — 25 випадків (1 летальний); Черкаська область — 1 випадок.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews