Рівненщина отримала тести ПЛР та 5000 експрес-тестів з Китаю

24.03.2020 15:27   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

На Рівненщину прийшли медичні засоби та тести двох видів з Китаю. Зокрема, 1800 ПЛР тестів, 5000 експрес-тестів, захисні маски і костюми. 

Вантаж для 6 західних областей літаком прибув до Львова. О 4 ранку в Рівненську обласну державну адміністрацію їх доставили представники Національної поліції. 

Розвантажили медичні засоби під контролем чергових при Цілодобовому оперативному штабі - заступників голови Рівненської ОДА Сергія Подоліна та Ігоря Тимошенка, а також головного санітарного лікаря області Романа Сафонова.

"Рівненська область отримала суттєве посилення у протидії коронавірусній інфекції. ПЛР тести відправлять в Рівненський обласний лабораторний центр, експрес-тести, захисні маски і костюми розподілять між медичними закладами області", - прокоментував голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Очільник області також подякував Нацполіції, своїм заступникам та медикам за активну участь у нічній доставці і розвантаженні.

Нагадаємо, 23 березня вночі в Україну військовим літаком доставили медичні засоби з Китаю. Це лише перша партія медичного вантажу. Цього тижня заплановано ще декілька рейсів.

За матерілами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews